Autoriseret Psykolog Amager

www.psykolog-pernilleschou.dk

logo

Pernille Schou Nielsen

Psykolog, Cand.Psych.Aut.

 

 

photo1

Prøv Pernille Schou – En Psykolog på Amager

Der kan opstå forskellige omstændigheder  eller perioder i vores liv, hvor vi kan få brug for at tale med en psykolog.

Vi kan fx komme ud i personlige kriser, der påvirker vores sindstilstand i en grad, der gør det vanskeligt at klare hverdagen og simple opgaver. Dette kan føre til depression og generelt forringet livskvalitet.
Kriser kan opstå også som følge af naturlige omstændigheder i vores liv, fx dødsfald i familien eller ufrivillig abort. Sådanne omstændigheder kan ramme meget hårdt og efterlade et følelsesmæssigt tomrum. Det kan være vigtigt at få bearbejdet sådanne oplevelser, så det igen bliver muligt at levet livet med glæde og være til stede i vores relationer på den måde som vi ønsker.
Kriser kan desuden opstå som følge af traumatiserende hændelser som fx overfald eller andre forbrydelser. Nogle traumatiserende oplevelser kan være svære at bearbejde alene, og det kan medføre angst, stress eller andre belastningssymptomer, der kan gøre det svært at fungere i hverdagen.

Få Livsglæden tilbage med hjælp fra Psykolog

Når livet er svært kan det være en lettelse og give ro og overblik at tale med en psykolog.

Det bliver muligt at få en bedre forståelse og et bedre overblik i situationer, hvor man kan blive helt overvældet af de livsomstændigheder man står i.

Hos en psykolog sætter vi fokus på at styrke dine ressourcer og finde nye veje og handlemuligheder, så du kan leve livet, sådan som du ønsker det.

Du kan bl.a. få psykologhjælp til behandling af stress, angst, depression, sorg/ tab, lavt selvværd, mobning, skilsmisse/ samlivsproblemer, livskriser, eksistentielle kriser, selvudvikling.